Welke opleidingen?

Welke opleidingen?

Een groot deel van de beroepsopleidingen binnen HWW zorg bestaat uit leer- en werktrajecten. Deze trajecten worden aangeboden in samenwerking met diverse onderwijsinstellingen in de regio. Hierbij gaat het om opleidingen tot verzorgende IG en verpleegkundige mbo niveau 4 en hbo-v niveau 5. Door de invulling van een leer- en werktraject is het opleiden van een medewerker breder dan een normale opleiding of cursus, omdat hij/zij meteen praktijkervaring opdoet. De medewerker gaat één dag in de week naar school en de overige dagen doe hij/zij ervaring op in de praktijk. De medewerker wordt tijdens een leer- en werktraject altijd begeleid en door een werkbegeleider.

HWW zorg wil medewerkers die een initiële beroepsopleiding bij HWW zorg volgen in aanraking laten komen met de wijk- en woonzorg. De medewerkers worden op deze wijze breed opgeleid, kunnen inspelen op verschillende zorgsituaties bij verschillende doelgroepen, worden uitgedaagd en kunnen bekwaamheden verder ontwikkelen en inzetten.

Momenteel hebben wij helaas geen vacatures beschikbaar voor leer- en werktrajecten. Indien wij vacatures hebben voor leerlingplaatsen zijn deze terug te vinden op het vacatureoverzicht op deze website.