Vrijwilligers gezocht; Duo fiets; Woonzorgcentrum Ametisthorst Den Haag

Heeft u tijd over en wilt u graag iets voor een ander doen? Voor onze organisatie zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor Woonzorgcentrum Ametisthorst zijn wij op zoek naar een enthousiaste man/vrouw die met bewoners wilt gaan fietsen op de duo fiets!

Wat gaat u doen:
U gaat met bewoners een stukje fietsen op de duo fiets. U krijgt eerst uitleg door een van de activiteitenbegeleiders. De bewoners kunnen zelf niet meer fietsen maar vinden het fijn als ze dat samen met iemand kunnen doen. Zo kunnen de bewoners van het uitzicht genieten, en zijn de bewoners er gelijk even tussenuit!

Wanneer:
Elke middag 14.00/16.00.

Wat zoeken wij:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die geduld hebben en goed kunnen omgaan met ouderen. U komt te werken in een plezierige werkomgeving met een collegiale werksfeer. U krijgt een vaste begeleider. Verder heeft u recht op een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer en consumpties.

De locatie:
Gelegen in de wijk Mariahoeve, op loopafstand van winkelcentrum Mariahoeve, ligt Woonzorgcentrum Ametisthorst. Woonzorgcentrum Ametisthorst, onderdeel van HWW Zorg, biedt diverse vormen van zorg aan haar bewoners en de bewoners van de aanleunwoningen in de nabije omgeving van het woonzorgcentrum. Woonzorgcentrum Ametisthorst staat bekend om haar intieme sfeer en haar sociale bijdrage in de wijk Mariahoeve.

De organisatie:
De Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie. Wij zitten bij de cliënten in de buurt. Een team dat bekend is met de cliënt en de omgeving, biedt zorg op maat. Want HWWZorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Of dat nu thuis is of in een van onze woonzorgcentra en verpleeghuizen. HWWZorg is een van de grotere zorgaanbieders in Den Haag. We verlenen zorg voor Hagenaren, door Hagenaren. Dichtbij en vertrouwt. Vandaar ons motto: HWWZorg. Echt Haags!

Informatie:
Voor meer informatie over deze vrijwilligersfunctie kunt u contact opnemen met Ismay Brand, coördinator vrijwilligers woonzorgcentrum Ametisthorst.Tel; 070-344 35 00

 

Deel dit op:

Functie:

  • Vrijwilliger voor duo fiets
  • Den Haag
  • Woonzorgcentrum Ametisthorst